Otkriven izgled dresova Brazila za Svjetsko prvenstvo

Male promjene u boji

Otkriven izgled dresova Brazila za Svjetsko prvenstvo

M. Šljivak

Reprezentacija Brazila jedan je od glavnih favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Karioke će nakon debakla pred domaćim navijačima prije četiri godine tražiti novu šansu za šesti naslov prvaka svijeta, a u Rusiju će putovati sa zaista spektakularnim timom, kojeg predvodi Neymar.

Nike je za Mundijal Brazilcima spremio posebne dresove. Njihov izgled je zaista sjajan i otkriven je nekoliko mjeseci prije starta prvenstva.

Za razliku od prethodnih dresova, Brazilci su se odlučili na neke manje promjene. Boja novog dresa biće za nijansu tamnija od prethodne, a sam dizajn se nije previše mijenjao.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Međutim, bez obzira na boju dresa, Karioke će se morati potruditi da na terenu dokažu da su jedni od najboljih na svijeti i od njih svijet očekuju da zaplešu Sambu u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi