Otkriven poseban dres reprezentacije Kosova za duel s Engleskom

Otkriven poseban dres reprezentacije Kosova za duel s Engleskom

E. Škorić

Sponzor kosovske reprezentacije, 14, otkrio je i poseban dres koji će ovaj tim nositi u duelu s Engleskom 17. novembra.

Nešto više od 24 sata nakon što je otkriven specijalni dres koji će kosovski igrači imati za utakmicu protiv Češke, službena web stranica Fourteen otkrila je dres i za duel protiv Engleske.

"Mi održavamo dogovor. Kosovo protiv Engleske - specijalno izdanje prvog dresa. Naručite odmah i podržite svoj nacionalni tim", objavila je firma "14" koja sponzoriše Kosovo.

Kosovo će igrati protiv Češke 14. novembra kao gost, a tri dana kasnije domaćin je Engleskoj u Prištini. Ove dvije utakmice, posljednje u grupi A u kvalifikacijama za EURO 2020., bit će ključne za sudbinu Kosova.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

C.Banks
Ljepši nego u nas
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi