Otkrivena tajna: Nadnaravne moći pomažu Leicesteru!

Nevjerovatna ispovjest

Otkrivena tajna: Nadnaravne moći pomažu Leicesteru!

Fudbaleri Leicestera igraju čudesnu sezonu u Premiershipu, a da to nema potpuno veze sa ovim svijetom otkrio je budistički redovnik Phra Prommangkalachan.

On je za engleske medije ispričao nevjerovatnu priču kojom je pokušao objasniti zašto Leicester igra ovako dobro ove sezone.

Prommangkalachan tvrdi da je protekle tri sezone posjećivao stadion Liecestera kako bi blagoslovio teren ovog kluba. Upravo je to, smatra on razlog zbog kojeg Leicester trenutno drži lidersku poziciju u Premiershipu.

"Nisam baš siguran da li su oni shvatili sve što sam im rekao, ali sam siguran da znaju da će im to donijeti sreću. Leicester će osvojiti titulu ove sezone, to je sigurno", rekao je Prommangkalachan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, vlasnik ovog kluba Vichai Srivaddhanaprabha je pobožni budista i Prommangkalachan mu poručuje da će uskoro u vitrinama svog kluba vidjeti trofej Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi