Otkud mu taj nadimak? McManaman iznervirao navijače imenom za Kompanyja

"Gađat ću televizor ako ga još jednom zovneš tako"

Otkud mu taj nadimak? McManaman iznervirao navijače imenom za Kompanyja

Nekadašnji engleski vezni fudbaler Steve McManaman komentarisao je za BT Sport sinoćnju utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Liverpoola i Manchester Cityja i neobičnim načinom iznervirao one koji su pratili emisiju. 

Liverpool je Manchester City pobijedio sa 3:0 u prvom meču četvrtfinala i na taj način jednom nogom zakoračio u polufinale.
McManaman, koji je tokom karijere nosio dresove obje ekipe, iritirao je one koji su gledali emisiju zato što je kapitena Manchester Cityja Vincenta Kompanyja sve vrijeme zvao po samo njemu poznatom nadimku 'Vinny'.

Twitter korisnici su se veoma brzo oglasili brojnim komentarima u kojima između ostalog navode da će gađati televiziju daljinskim upravljačem ukoliko McManaman jošp jednom Kompanyja nazove 'Vinny'.

U nastavku pogledajte neke od komentara na Twitteru:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi