4

Komentari (4)

Gvardijan
Svi koji misle da Barcelonu mogu poniziti, grdno se varaju.Bez obzira na sve probleme klub je institucija isto kao sto su i Real,Bajern,Juventus,Manchester i jos neki.Ovaj Dembele,naravno ako je istina ovo sto se pise ce uskoro biti bivsi fudbaler.Suvise sklon povredama,neozbiljan i tesko da ce ga i jedan ozbiljan klub htjeti uzeti.
King_Kenny
@Gvardijan ...njegovo je da saceka do ljeta i uzet ce ga svaki klub,moze birati gdje ce...tako ce dobiti i mnogo vecu platu nego da ga prodaju...a Barcelona je propao klub,sto s placali igrace 100+ miliona,placali su...nema vise.
Gvardijan
@King_Kenny
Mozda ce ga uzeti besplatno ali ponavljam njegova sklonost povredama a izgleda i neozbiljan pristup fudbalu ce ga dovesti do toga da ce mu karijera biti ugrozena.Spanska liga nije poznata po nekoj velikoj ostrini a tamo je stalno povrijedjen.Sta bi onda recimo bilo npr. u Engleskoj?
denimen9
Barcelona ko Željo ccc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.