Barcelona mu spremila novi ugovor, ali se njegov agent namjerno ne javlja na telefon

Novi problem za Katalonce

Barcelona mu spremila novi ugovor, ali se njegov agent namjerno ne javlja na telefon

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sutra igraju na svom terenu protiv Valencije meč devetog kola španske La Lige.

Nakon reprezentativne pauze katalonski klub nastavlja takmičenje u La Ligi i nadaju se boljim rezultatima.

Ronald Koeman je jučer izjavio da će Sergio Aguero vjerovatno debitovati za Barcelonu jer se oporavio od povrede, dok Ousmane Dembele još uvijek nije spreman za igru.

Dembele se povrijedio još na Evropskom prvenstvu, ali se nadaju da bi mogao biti spreman za narednu nedjelju kada je na rasporedu El Clasico.

No, francuski reprezentativac nalazi se u centru pažnje i zbog ugovora koji ističe na kraju ove sezone. U Barceloni žele da Dembele produži saradnju kako ne bi na ljeto bez obeštećenja otišao u drugi klub.

Mundo Deportivo piše da Joan Laporta lagano gubi strpljenje s Dembeleom i to najviše zbog njegovog agenta Mousse Sissoka kojeg ne može da kontaktira već nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Sissoko namjerno ignoriše pozive čelnika Barcelone i ne želi da se javi na telefon, ali ne odgovara ni na mailove.

Iako Dembele želi da ostane u klubu njegov agent namjerno odugovlači kako bi sačekao ponude drugih klubova i pokušao dobiti više novca. U srijedu je održao sastanak s Laportom, ali nije želio da postigne konačan dogovor oko Dembeleovog ugovora.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Samo idiot moze produzit ugovor sa barcelonom
14 3
karlhajncbrazzzo
Tjerajte se u tri pm sa tim glupim naslovima. Čuj ne javlja se na tel?!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi