Zna se zašto je svaki klub odustao od Dembelea, Barcelona mu je jedini izbor

Sissoko će biti baš ljut

Zna se zašto je svaki klub odustao od Dembelea, Barcelona mu je jedini izbor

E. Čaušević

Ousmane Dembele će naredne sedmice biti slobodan igrač jer mu ističe ugovor s Barcelonom.

Dembele s katalonskim klubom ima saradnju do kraja ovog mjeseca, te već sada ima dozvolu da pronađe novi klub bez ikakvog obeštećenja.

Barcelona mu je prije nekoliko sedmica poslala ponudu za novi ugovor na koju Dembele još uvijek nije odgovorio jer želi vidjeti ponude ostalih klubova prije nego što donese konačnu odluku.

Međutim, stvari za njega i agenta Moussu Sissoka ne idu baš najbolje jer ponude nisu takve kako su se nadali. Samo Sissoko želi oko 15 miliona eura bonusa za potpis, a niti jedan jedini klub to ne želi da plati.

Dembelea su kontaktirali ranije PSG i Chelsea, no od toga čini se nema ništa. Parižani su odustali jer je Kylian Mbappe produžio ugovor, a Chelsea se povukao iz pregovora zbog nerealnih uslova koje je postavio agent francuskog igrača.

Zbog toga nisu iznenađujuće informacije da bi Dembele na kraju ove sage ipak mogao ostati u Barceloni. Taj ugovor je jedini koji ima na stolu i mogao bi ga potpisati iako uslovi nisu ni blizu onoga što je očekivao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo nerealni uslovi koje Sissoko traži za svog igrača su glavni razlog što su svi klubovi odustali od dovođenja Dembelea.

No, čini se da je i igrač zadovoljan zbog razvoja situacije jer ima veliku želju da ostane u Barceloni, ali to mu agent nije savjetovao jer u tom slučaju on neće zaraditi apsolutno ništa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paulass
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
1 4
user1629277746
Neka nađe drugog agenta
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi