Ova fotografija Messija i Suareza je hit na internetu

Supruga na zadnjem mjestu

Ova fotografija Messija i Suareza je hit na internetu

E. Škorić

Luis Suarez i Lionel Messi se sjajno slažu na terenu, no i izvan njega.

Suarez i Messi su veliki prijatelji, često se druže, odlaze sa suprugama na zajedničke večere, a toliko su blisku da Argentinac ima prednost i u odnosu na Lusiovu suprugu.

Tako je Messi sjedio na prednjem sjedištu Suarezovog automobila, dok je supruga Urugvajca Sofia Balbi morala da se zadovolji zadnjim sjedištem.

Ekipa je sinoć imala zajedničku večeru, a Luis i Lionel su se vozili u automobilu i na putu do hotela, Sofia je bila iza dvojca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Društvenim mrežama se širi fotografija nasmijanog južnoameričkog tandema, koji djeluje zadovoljno u odnosu na poprilično ljutu suprugu Urugvajca ili je barem tako samo na trenutke izgledala.

Top Komentari

HAMZA456789
bitniji mu drug od zene
0 5
DRZ
SRAMOTA!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti