Ovacije sa tribina: Zarađuje 505.000 funti sedmično, a ne radi ništa
(Foto: EPA)

Navijači pozdravljali Alexisa pri izlasku

Ovacije sa tribina: Zarađuje 505.000 funti sedmično, a ne radi ništa

Midhat Šljivak

Kriza Manchester Uniteda produbljena je sinoć nakon što je bod sa Old Trafforda u 2. kolu Lige prvaka odnijela Valencija (0:0).

Menadžer Jose Mourinho je jako blizu otkaza na klupi Crvenih đavola, a čini se kako se u klubu još dugo neće zadržati ni Čilenac Alexis Sanchez.

Iako je jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta Sanchez ne pravi nikakvu razliku na terenu, a sinoć je ponovo odigrao slab meč, pa ga je 15 minuta prije kraja Mourinho odlučio zamijeniti.

Navijači su tim potezom bili oduševljeni. Old Trafford je pozdravio činjenicu da Alexis napušta igru, a njegovo razočarenje nakon svega je bilo očito.

Čini se kako navijači tima sa Teatra snova jedva čekaju da čilenanski napadač ode i smatraju da na terenu ne radi ništa, iako ima platu od 505.000 funti sedmično.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi