Ovakav 'sukob' fudbalera i suca vjerovatno nikada niste vidjeli

Fırat Aydınus ima svoje metode

Ovakav 'sukob' fudbalera i suca vjerovatno nikada niste vidjeli

Utakmicu 15. kola turske Superlige između Bursaspora i Antalyaspora obilježio je detalj koji se ne viđa tako često na fudbalskim terenima.

Antalya je slavila sa 2:0, pa su domaći fudbaleri bili nervozni više nego što bi trebalo. Najbolje se to vidjeli u 61. minuti, kada je igrač Bursaspora Allano počeo žestoko da protestuje prema sucu.

Međutim, uslijedio je vrlo zanimljiv odgovor arbitra. Fırat Aydınus se približio Allanu i 'ohladio' ga pogledom, pa se fudbaler Burse sam povukao.

Inače, Aydinus je sa svojih 45 godina jedan od iskusnijih sudaca u turskoj ligi koji dobro zna šta raditi u situacijama poput ove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi