Ovako izgleda osmijeh čovjeka koji će mjesečno zarađivati 450.000 eura

Srbijanski napadač stigao na potpis ugovora

Ovako izgleda osmijeh čovjeka koji će mjesečno zarađivati 450.000 eura

Sjajni srbijanski napadač Aleksandar Prijović odlučio je napustiti PAOK i upustiti se u vrlo zanimljivu avanturu.

Ovaj 28-godišnji fudbaler rodom iz St. Gallena prihvatio je poziv iz Saudijske Arabije gdje će zaigrati za Al-Ittihad, koji je aktivirao njegovu otkupnu klauzulu iz ugovora sa Grcima i dobit će ga za deset miliona eura.

Prijović je već stigao u Saudijsku Arabiju, čemu svjedoči videozapis koji se pojavio na društvenim mrežama gdje mu jedan, vjerovatno, navijač ovog kluba poručuje: Dobro došao u Al-Ittihad.

Na snimku je Prijović raspoložen i nasmijan, što ne čudi previše kada se zna da će u novom klubu mjesečno zarađivati 450.000 eura.

Grčki mediji pišu da će Prijović sa Al-Ittihadom potpisati ugovor na četiri i po godine, a u Saudijskoj Arabiji će ga trenirati hrvatski stručnjak Slaven Bilić.

Potražite više informacija na temu Super League:

Aleksandar Prijović je ranije igrao za Legiju, Boluspor, Djugarden, Tromso, Sion, Parmu, Derby..., a u dresu Srbije je u 12 nastupa postigao dva gola.

Top Komentari

izvoristine
Na sta je ova zemlja spala. U islamu je tetoviranje strogo zabranjeno. A oni istetoviranog budalu dovode i jos mu daju toliki novac. Da je ustat arapima koji su dali zivot za tu zemlju i Islam pa vidjeti koje zivotinje im vladaju zemljom. Kako su posli uskoro ce i javnu kucu otvorit.
16 14
RNK
Koliko bi tamo platili vrijednog stolara, bi li isto,, puta 10"
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi