Ove sezone samo Englezi do 21 godine zabijali za Chelsea

Trojica postigli 11 golova

Ove sezone samo Englezi do 21 godine zabijali za Chelsea

Edmir Škorić
Teme:

U sezoni 2019/20., Isključivo mladi Englezi zabijali su za Plave u Premier ligi.

Chelsea je u petom kolu pobijedio Wolverhampton u gostima, a sve golove postigli su mladi Englezi - Fikayo Tomori, Mason Mount i Tammy Abraham (3).

Abraham je ukupno postigao sedam golova u Premier ligi, Mount tri i Tomori jedan i to su svi pogoci Chelseaja u novoj sezoni.

U sljedećem kolu Chelsea će biti domaćin Liverpoolu i to će tek da bude pravi ispit za Franka Lamparda i njegov mladi tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon pet kola Chelsea ima osam bodova i na šestom je mjestu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Grohot
Ne zelim
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi