Rashford za trijumf Uniteda, Abraham četiri puta tresao mrežu, uvjerljiv i Tottenham

Premier liga

Rashford za trijumf Uniteda, Abraham četiri puta tresao mrežu, uvjerljiv i Tottenham

E. Škorić

Dosta uzbuđenja bilo je u današnjim mečevima petog kola engleske Premier lige.

Posebno zanimljivo i efikasno je bio na Molineuxu gdje je Chelsea, kao gost, s 5:2 slavio protiv Wolverhamptona.

Junak Plavaca bio je Tammy Abraham s tri gola, a po jedan su postigli Tomori i Mount. Abraham je postigao i autogol, a uz to se kod domaćih u strijelce upisao talentovani napadač Cutrone.

Manchester United se mučio s Leicesterom, ali je ostvario važnu pobjedu. Gol za pobjedu postigao je Marcus Rashford iz penala u osmoj minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na stadionu u Londonu prava rapsodija, pošto je Tottenham s 4:0 deklasirao Crystal Palace. Son je postigao dva gola, Lamela jedan uz autogol Van Aanholta.

Southampton je s 1:0 slavio u Sheffieldu, dok su Brighton i Burnley odigrali 1:1, a nešto ranije je Liverpool s 3:1 pobijedio Newcastle. Od 18:30 sastaju se Norwich i Manchester City.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zippo
Jedan sam sebi.da pomogne protivniku malo haha
1 0
maska1
tri je dao abraham ne 4..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi