Bivši igrač Barcelone i Arsenala hospitaliziran zbog srčanog udara

Trenutno se oporavlja u bolnici

Bivši igrač Barcelone i Arsenala hospitaliziran zbog srčanog udara

E. Oštraković

Bivši nogometaš Barcelone i Arsenala, Marc Overmars doživio je srčani udar, te se trenutno nalazi u bolnici, ali je van životne opasnosti.

Overmars je hospitalizovan nakon što je imao srčani udar, ali se sada osjeća dobro i doktori kažu da oporavak ide jako dobro.

Trenutno Overmars radi sportski direktor u Royal Antwerpu, a njegov klub je potvrdio vijesti koje su se brzo proširile.

"Marc Overmars se sinoć nije dobro osjećao, te je primljen u bolnicu nakon što je imao srčani udar. Trenutno se osjeća dobro. Morat će se smirit neko vrijeme. Želimo mu brz oporavak", stoji u objavi njegovog kluba.

Radio je Overmars u Ajaxu, ali je napustio klub nakon afere kada je slao poruke neprimjerenog sadržaja kolegicama iz kluba.

Od dolaska u Antwerp doveo je dva bivša igrača Tottenham Hotspura u klub, a to su Alderweireld i Vincent Janssen.

Trenutno se nalaze na trećem mjestu u domaćem prvenstvu, te su ostvarili pobjede u prvih devet susreta u ligi.

Overmars se prije trinaest godina oprostio od aktivnog igranja fudbala, a velik trag ostavio je u Arsenalu u kojem je proveo tri godine.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Postigao je četrdeset golova, te je uspio osvojiti Premiership i FA kup. Osim toga upisao je 80 nastupa za reprezentaciju Nizozemske.

Obzirom da radi jako dobar posao u svom trenutnom klubu, čelnici se nadaju da će se brzo opraviti i vratiti onome što najbolje radi.

Top Komentari

Mel_Glupson
Genska terapija izgleda opet napada
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti