"Ovo je najgori dan u mojoj karijeri"

Isco se oglasio na Twitteru

"Ovo je najgori dan u mojoj karijeri"

Endin Čaušević

Reprezentacija Španije oprostila se od nastupa na Svjetskom prvenstvu nakon današnjeg poraza u osmini finala od Rusije.

Crvena furija je izgubila nakon penala i tako neslavno završila svoj put na Mundijalu. Za Španiju je ovo sigurno bolan poraz jer se od ove selekcije očekivalo mnogo više, a čak su bili i ozbiljni favoriti za osvajanje zlata u Rusiji.

Ipak, otkaz selektoru samo dan pred SP je očito uticao na atmosferu u ekipi, a današnji poraz od Rusije je samo dokaz toga. Nakon meča reprezentativac Španije, Isco, poručio je da je ovo najteži poraz u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

"Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri, ali to je fudbal. Dat ćemo sigurno sve od sebe da se vratimo još jači nakon svega. Ponosan sam što sam branio boje svoje domovine", napisao je Isco na svom zvaničnom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi