Ovo nećemo vidjeti na meču Premijer lige BiH: Wolvesi završili meč bez ijednog napravljenog faula
Wolverhampton za 90 minuta protiv Brightona nije napravio niti jedan faul

Nešto što se rijetko viđa na utakmicama

Ovo nećemo vidjeti na meču Premijer lige BiH: Wolvesi završili meč bez ijednog napravljenog faula

S. Pašalić

U engleskoj Premier ligi smo danas vidjeli nešto što se jako rijetko ili možda čak nikako ne viđa na nogometnim utakmicama.

Wolverhampton i Brighton su odigrali utakmicu 35. kola Premier lige, a konačni rezultat je bio 0:0.

Domaći su ovu utakmicu dočekali na 9. mjestu na tabeli i nisu imali imperativ pobjede s obzirom da ne mogu stići do mjesta koja vode u Evropu, ali ne mogu ni ispasti iz lige.

S druge strane Brighton se grčevito bori za opstanak i nalazi se na 17. mjestu pa će im bod iza današnje utakmice dobro doći u nastavku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bod Brightona je veliki uspjeh jer kada se pogleda statistika Wolverhamptona vidi se da je domaća ekipa puno više napadala i bila bliže pobjedi.

Ipak, ta statistika je donijela i jedan nevjerovatan podatak, a to je da igrači Wolverhamptona nisu napravili niti jedan faul u toku cijele utakmice, a to je stvar koja se zaista jako rijetko viđa na nogometnim terenima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi