Owen: Sturridgeov promašaj je doveo do poraza

Engleska legenda o porazu Redsa

Owen: Sturridgeov promašaj je doveo do poraza

Nogometaši Liverpoola bili su večeras nemoćni na prepunoj Marakani protiv raspoložene Crvene zvezde.

Redsi su u sklopu 4. kola grupne faze Lige šampiona poraženi od Crvene zvezde rezultatom 2:0, što je ujedno jedna od najvećih senzacija u historiji ovog takmičenja, dok je za crveno-bijele to najveća pobjeda od raspada Jugoslavije.

Iznenađujući poraz Liverpoola je prokomentarisao je legendarni engleski nogometaš Michael Owen. Prijelomni trenutak se, po njegovom mišljenju, dogodio u 17. minuti kada se Daniel Sturridge promašio doslovno nemoguće.

"Liverpool je kontrolisao utakmicu u prvih 20 minuta ili pola sata. Na kraju je odlučio sve Sturidgeov promašaj. Da je iskoristio šansu kakvu je imao, Liverpool nikada ne bi izgubio u takvoj situaciji", izjavio je Owen, koji je svojevremeno ostavio veliki trag na Anfieldu.

Liverpool je u grupi C na drugoj poziciji sa šest osvojenih bodova, dok je Crvena zvezda na dnu sa dva manje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Slijedeci mec izmedju Napoli-Liverpool odlucuje ko ide dalje
2 2
dadopd
Liverpol zadnje kolo pobjedi Napoli ide dalje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi