Tri engleska velikana se bore za Albanca

Hysaj skrenuo pažnju na sebe

Tri engleska velikana se bore za Albanca

Chelsea, Manchester United i Liverpool će se u ljetnom prelaznom roku boriti za usluge albanskog reprezentativca Elseida Hysaja, koji s mnogo uspjeha nastupa za Napoli.

Italijanski mediji pišu da je ovaj 24-godišnji fudbaler trenutno najbliži prelasku u Chelsea, čiji su se predstavnici navodno već sastali sa Hysajevim agentom.

U Chelseaju će se na kraju sezone vjerovatno riješiti Davidea Zappacoste, a Elseid Hysaj se Plavcima čini kao mnogo bolje rješenje na poziciji desnog beka.

Međutim, Plavci će u borbi za Hysaja imati jaku konkurenciju u vidu Uniteda i Liverpoola, pa ostaje da se vidi ko će od ovih klubova biti spreman da plati 50 miliona eura koliko iznosi njegova otkupna klauzula u ugovoru sa Napolitancima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Elsed Hysaj je u ovoj sezoni odigrao 41 utakmicu u svim takmičenjima, a član Napolija je od 2015. godine kada je doveden iz Empolija za samo pet miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi