Ozilov potez nakon utakmice naljutio navijače Arsenala

Dokaz da ide u United?

Ozilov potez nakon utakmice naljutio navijače Arsenala

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala poraženi su sinoć na domaćem terenu protiv Manchester Uniteda (1:3) u derbiju 15. kola engleskog Premiershipa.

Topnici su priredili još jedno razočarenje svojim navijačima novim porazom od ljutog rivala Uniteda koji je pjevajući napustio Emirates. Putem Manchestera u januaru ili na kraju ove sezone mogao bi i njemački reprezentativac Mesut Ozil.

Ozilov ugovor s Topnicima ističe na kraju ove sezone i već je jasno da neće doći do produženja saradnje. Kao naredna destinacija najviše se spominje Manchester United, ali još uvijek nije poznato da li će ga kupiti u januaru ili će čekati ljeto kako bi Ozil stigao kao slobodan igrač.

Ono što je dodatno naljutilo navijače Arsenala jeste Ozilov potez nakon završetka meča. Nijemac je prišao da pozdravi gotovo cijeli stručni štab Uniteda, a mnogi vjeruju da je to dokaz da će karijeru nastaviti na Old Traffordu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi