Ozvaničen još jedan odličan transfer, Everton oformio sjajan vezni red!

Ancelotti pravi ekipu po svom ukusu

Ozvaničen još jedan odličan transfer, Everton oformio sjajan vezni red!

Everton se ove sezone ne šali sa pojačanjima. Ancelotti je konačno uspio ponovo udružiti snage sa Jamesom Rodriguezom, a iz Napolija je stigao i Allan.

A Allanu i Jamesu se u veznom redu Evertona pridružuje još jedan itekako provjeren igrač.

Karamele su naime sinoć ozvaničile transfer Abdoulayea Doucourea iz Watforda. Klub sa Goodison je tako iskoristio činjenicu da je Watford ispao u Championship i za nešto više od 22 miliona funti "zgrabio" sjajnoj 27-godišnjeg veznjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Doucoure je član Watforda bio od februara 2016. godine kada je u ovaj klub stigao iz Rennesa za 10-ak miliona eura. Do sada je uspio skupiti 129 nastupa u Premier ligi, postigao je i 17 golova i upisao 12 asistencija u elitnom rangu engleskog fudbala.

Kada se sve sabere Everton je za svoj novi trio u veznom redu izdvojio nešto više od 70 miliona eura...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi