Pa zar opet: Španski mediji ponovo sele Miralema Pjanića
Popularni Mire pruža sjajne partije u redovima Stare Dame, ali Španci vjeruju da se transfer može ostvariti. FOTO: EPA

Vide ga kao zamjenu za Luku Modrića

Pa zar opet: Španski mediji ponovo sele Miralema Pjanića

Samir Mlaćo

Član Juventusa i bh. reprezenativac Miralem Pjanić mogao bi već ove zime napustiti redove Italiju.

Tako bar pišu španski mediji, tačnije portal Diariogol, koji navodi da Real Madrid traži zamjenu za sjajnog hrvatskog veznjaka Luku Modrića koji bi početkom 2019. godine mogao napustiti Madrid.

"Pjanić je već osvojio Seriju A i sve što se može osvojiti u Italiji, te se sigurno želi okušati i u drugim ligama. Druge dvije opcije su Christian Eriksen i Sergej Milinković Savić. Opcija je i Thiago Alcantara. Visina transfera mogla bi ipak odigrati ključnu ulogu", navodi ovaj španski portal.

Nedavno su se pojavile informacije da je Pjanić navodna želja i Manchester Uniteda kojem ne cvjetaju ruže sa Portugalcem Joseom Mourinhom. Pjanić važeći ugovor sa Starom damom ima do 2023. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, popularni Mire je u Juventus stigao iz Rome. Ove sezone u Seriji A je upisao 12 nastupa uz jedn pogodak i dvije asistencije. U Ligi prvaka je upisao pet nastupa uz dva pogotka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Pogba i nesto love Juventusu,Pjanke u M.United...
8 11
Seva1956
Mire,ne idi nigdje,dok je Alegri u Juveu !!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije