Paco: Sretan sam, ispalo je dobro što sam otišao iz Barce

Konačno igra koliko želi

Paco: Sretan sam, ispalo je dobro što sam otišao iz Barce

E. Škorić

Paco Alcacer se preporodio kako je napustio Barcelonu i transfer u Dortmund se ispostavio kao najbolji mogući potez.

Samo što je zaigrao u dresu Borussije, ušao je u golgetersku seriju, a na protekla dva meča zabio je šest golova.

"Istina je da morate donijeti odluke i nakon dvije godine u Barci odlučio sam da krenem dalje. Stvari su sada sjajne, sretan sam i nadam se da će ovako biti i dalje", rekao je Paco.

"Otišao sam iz Barcelone jer sam mislio da će mi u drugom klubu biti bolje. U Barceloni nisam imao minute, želio sam da igram i da budem sretan", poručio je španski napadač.

Razgovor s Valverdeom?

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Odluke koje donosim su isključivo moje. Razgovori s trenerom su privatni, a ja sam tražio da više igram. Ali u Barci imate Lea, Luisa... Teško je tu dobiti pravu priliku. Na kraju, sretan sam što je ovako ispalo", istakao je Alcacer.

U četiri meča ukupno u dresu Borussije postigao je sedam golova, šest u Bundesligi i jedan u Ligi prvaka.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi