Ima 18 godina i već vrijedi 100 miliona funti

Borussia ga planira prodati

Ima 18 godina i već vrijedi 100 miliona funti

E. Škorić

Borussia Dortmund ima još jednog kapitalca u svojim redovima, a radi se o 18-godišnjem krilnom nogometašu Jadonu Sanchu.

Borussia je poznata po mladim nogometnim zvijezdama i velikim talentima godinama unazad, a trenutno kao najtraženije i najskuplje igrače mogu se smatrati Christian Pulišić i Jadona Sancha.

Sancho je mladi engleski reprezentativac kojeg je Gareth Southgate pozvao za duele s Hrvatskom i Španijom.

On je ove sezone već skupio šest nastupa, a navodno je njime zaluđeno nekoliko evropskih velikana.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U Dortmundu su svjesni da će Manchester City i United, Liverpool, pa i Arsenal i Chelsea narednog ljeta zagristi i htjeti da ga kupe, pa su postavili cijenu od 100 miliona funti.

Mogla bi to biti još jedna velika prodaja Borussije, nakon što su prošlog ljeta za 120 miliona funti prodali Ousmanea Dembelea u Barceloni. I nije ni čudo što ih zovu Milioneri...

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Strahovit talenat ali jos mljeka treba piti da bi bio dobar igrac.
10 5
Mr.Balboa
Ma kako to?100miliona,ma vrijedi 500,malo vam je 100 brate ha ya odma to na 500 zaokruzite!Ne znam.samo tolike zvijezde prije sto su igrale sta su oni bili onda,ma cirkus zivi,ovo nema veze sa fudbalom vise,tacno da se ogadi covjeku sve ovo!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi