10

Komentari (10)

bavarac88
cuj Engleska 4 mjesto a Njemacka 14 hahahaha...koji vic
Da smo pobijedili Poljsku bili bi bolje kotirani na FIFA listi, ipak mogu reci zalosno BiH 50-ta na listi a jedna jadna Jamajka ispred nas, zalosno, vijerovali ili ne nisam znao da se u Jamajki igra fudbal, to samo govori koliko smo zaista bijedno kotirani.
Arnel925
Pa nismo bolji trenutno. Možda smo bolji ako se vrati Lulic I kad dobijemo onog momka iz Rostova u odbranu. I ako Begovic dobije više utakmica u prvoj ekipi. Jer kad pogledaš većina naši igrača sjedi na klupi u svojim timovima ili igraju za timove van lige petice, to nije prije bio slučaj. A čak neki nisu ni na klupi kao Besic, znaci skroz van prvog tima a igra za reprezentaciju. Kad pogledaš ekipu protiv Poljske 3 igrača su iz lige petice Besic, Begovic i Bicakcic I niti jedan od nji ne igra među 11 prvi u svojoj ekipi. Čak je sreća kad su među 18 prvi. To je trenutno stanje naše reprezentacije. Ali sad su otišli i Demirovic i Krunic u njemačku ima tu jos neki igrača što bi mogli promjeniti sredinu. Mislim da ce to biti dobro na kraju.
Dosta vise aman sa tim Begovicem, pa sta fali Sehicu i njegovim odbranama, branio je Sehic protiv italije super, branio je Sehic protiv Grcke super, izgubuli smo od Grcke u kvalifikacijama sa rezultatom 2 : 1 a da za nijedan gol nije kriv Sehic, i na toj utakmici Sehic je imao najbolju ocjenu u reprezentaciji BH, da nije bilo Sehica bila bi garant petarda u korist Grka, taj Sehic jednako brani dobro, sto se tice golmana Sehic i Begovic su dobri, Sehic za sada zasluzuje da prvi golman a to je i dokazao. Golmani nisu problem, vec us problemi ostali igraci u reprezentaciji jedino svaka cast Dzeki i Pjanicu, a Hdziahmetovic, Sanicanin i Cipetic se namecu a ostali igracki kadar je prosjecan ili nikakav. Na kraj krajeva koja liga petice pa Begovic vise nije u Milanu, Begovic se vratio u Bournemouth - Engleska druga liga, a Engleska druga liga nije liga petice i na kraj krajeva Begovic je bio rezervni golman lige petice.
Mowzilla
Bit ce bolje aBd, samo da Bajevic sakupi komplet ekipu i postroji ih kako treba.
snupi
Ova lista je bez veze.
Dobar,Los,Zao
Maatija
Šta bi od nas 'nakih'.. Realan domet je da smo možda 30. i to ako smo baš u formi i ako meljemo sve pred sobom.. Nikad više Ćirine a poslije i Papetove repke..Nažalost.
Uranija
A bili smo na 15.mjestu krajem 2013 godine, ali nam se nije svidjela taktika od Papeta pa smo ‘napredovali’ i evo nas na 50.mjestu....
pjanke.sa
Dosli pogodni otjerali sposobne. Tu gluho bilo ne mislim na Bajevica (ustat kad se spomene), ali on jadnik treba 10 godina da nesto napravi. Koje realno, nema.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.