Pad BiH na FIFA listi: Ispred su Jamajka, Sjeverna Irska, Kostarika...

Zmajevi na 50. mjestu

Pad BiH na FIFA listi: Ispred su Jamajka, Sjeverna Irska, Kostarika...

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine doživjela je novi pad na FIFA listi.

Svjetska fudbalska federacija ažurirala je danas listu najboljih selekcija svijeta, a Bosna i Hercegovina na njoj zauzima 50. mjesto.

Zmajevi imaju 1426 bodova, četiri manje u odnosu na prethodnu listu, a zabilježili su pad za jedno mjesto.

Ispred nas su naši rivali iz baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, selekcija Sjeverne Irske, koja je na 38. mjestu,a ispred nas su ekipe poput Jamajke, Škotske, Kostarike...

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Na vrhu promjene nije bilo. Najbolja je Belgija ispred Francuske, Brazila i Engleske, a skok na peto mjesto napravila je selekcija Portugala.

U top 10 su redom još Urugvaj, Španija, Hrvatska, Argentina i Kolumbija. Pogledajte kompletnu listu OVDJE.

Top Komentari

Maatija
Šta bi od nas 'nakih'.. Realan domet je da smo možda 30. i to ako smo baš u formi i ako meljemo sve pred sobom.. Nikad više Ćirine a poslije i Papetove repke..Nažalost.
7 0
snupi
Ova lista je bez veze.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi