"Pakleni plan" Barcelone: Englez u špicu za 120 miliona eura!

Alternativa za Luku Jovića

"Pakleni plan" Barcelone: Englez u špicu za 120 miliona eura!

Barcelona je već neko vrijeme u potrazi za napadačem koji će u budućnosti predvoditi ofanzivnu liniju ekipe i zamijeniti Luisa Suareza.

Špekuliše se o dosta imena. Mladi Luka Jović se i dalje pominje kao moguće rješenje, ali su se sada pojavile informacije da će Barcelona pokušati realizovati transfer njegove "alternative", Marcusa Rashforda.

Ovaj 21-godišnjak je već sada jedan od najboljih napadača u Evropi, posjeduje ogroman potencijal, a u 167 seniorskih nastupa je postigao 45 golova.

Navodno će Barcelona već ovog ljeta pokušati realizovati transfer mladog napadača Manchester Uniteda, a za isti je spremno 115-120 miliona eura.

Barcelona će, prema pisanju The Suna, pokušati iskoristiti činjenicu da bi United mogao ostati bez evropskog fudbala naredne sezone da realizuje veliki transfer.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutni ugovor Marcusa Rashforda sa Manchester Unitedom važi do juna 2020. godine, a špekuliše se da je on već neko vrijeme u pregovorima sa klubom o mogućem novom dugogodišnjem ugovoru koji bi mu garantovao i veća primanja.

Ipak, interes Barcelone bi mogao itekako uticati na tok pomenutih pregovora.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti