Palacio produžio s Interom

Argentinac ostaje u Seriji A

Palacio produžio s Interom

Ekipa Intera igra sjajno ove sezone pod vodstvom Roberta Mancinija, a odlučni su u namjeri da zadrže kostur ekipa i u budućnosti.

Argentinski napadač Rodrigo Palacio produžio je ugovor sa liderom Serije A. Novi ugovor će ga za slavni italijanski klub vezati do ljeta 2017.

Iako mu ove sezone nije dozvoljavao mnogo da igra, Mancini je ipak odlučioda zadrži Argentinca.

"Ne raduje me ništa kao igranje za ovaj klub, zato sam sretan što sam produžio ugovor. Zahvaljujem se rukovodstvu kluba i divnim navijačima. Jedva čekam naredne utakmice", rekao je Palacio. 

Ovaj 33-godišnjak je ove sezone počeo šest mečeva u Seriji A, a ukupno je odigrao 12 mečeva. U strijelce se nije upisivao. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi