Palermo u 90. minuti ispustio vrijednu pobjedu

Na Siciliji imaju za čim da žale

Palermo u 90. minuti ispustio vrijednu pobjedu

Prvi meč današnjeg programa 26. kola Serije A odigrali su Palermo i Sampdorija, koji su na Siciliji podijelili po bod (1:1).

Palermo je u vodstvo došao u 31. minuti golom sjajnog Nestorovskog sa penala i taj rezultat je bio na snazi sve do posljednjih trenutaka utakmice. Igrao se 90. minut kada je iskusni Quagliarella pogodio za 1:1 i tako svoju ekipu poraza.

U Palermu imaju za čime da žale jer bi ih ova prokockana dva boda u konačnici možda mogla koštati i ispadanja u Seriju B. Da su došli do pobjede, približili bi se Empoliju na pet bodova, ali ovako razlika ostaje sedam bodova i Palermo je i dalje 'zacementiran' u zoni ispadanja.

S druge strane, Sampdorija ostaje u sigurnoj zoni i nalazi se tačno na sredini tabele - na desetom mjestu sa 35 bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativci Toni Šunjić i Mato Jajalo danas nisu dobijali priliku za igru, pa su svih 90 minuta proveli na klupi za rezerve.


All Goals & Highlights HD - Palermo 1-1... by Bayeo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi