Pallotta bijesan nakon meča: Muka mi je od ovog s*anja!

Nezadovoljan suđenjem

Pallotta bijesan nakon meča: Muka mi je od ovog s*anja!

Predsjednik Rome James Pallotta bio je bijesan nakon sinoćnje utakmice protiv Porta u Ligi prvaka.

Portugalska ekipa je izbacila Romu nakon produžetaka, a rezultat je bio 3:1. Vučica je u posljednjim momentima drugog produžetka vrlo lako mogla dobiti penal nakon što je Patrik Schick pao u kaznenom prostoru domaćih, ali iako su u kontrolnoj sobi pregledali VAR, ništa nije dosuđeno.

To je razljutilo Pallottu koji je nakon meča bio razočaran.

"Prošle godine smo zatražili VAR u Ligi šampiona jer smo uništeni u polufinalu, ali i večeras nam se isto desilo iako postoji VAR. Schick je pao u kaznenom prostoru, VAR to dokazuje i ništa nije učinjeno. Muka mi je od ovog sr*nja. Nemam više riječi!", poručio je Pallotta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, predsjedniku Rome sada slijedi dilema - dali dati otkaz teneru Di Francescu ili ne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Zar nije Zaniollo pao?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi