Pandeva iznenadio Inter: Mislio sam da se šale

Godine su samo broj

Pandeva iznenadio Inter: Mislio sam da se šale

Makedonski veteran Goran Pandev priznao je da je ostao iznenađen kada je čuo da ga Inter želi vratiti.

Pandev se smatra jednim od kultnih likova Serie A. Na Apeninima je proveo većinu svoje profesionalne karijere, a aktivan je i danas kada na plećima ima 37 godina.

Kako i dalje pruža dobre partije, čelnici Intera zbog širine u svim 'linijama' željeli su da ga vrate u januarskom prijelaznom roku i to su mu jasno dali do znanja, ali on se zahvalio na ponudi i ostao u Genoi.

Da je bilo razgovora potvrdio je i za italijanski Sky.

"Bilo je priča, za mene je Inter sve. To je tim koji mi je promijenio život i omogućio mi da osvojim trofeje, ali je moja ideja uvijek bila jasna od dolaska u Genou", kaže Pandev i dodaje:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U početku sam mislio da se direktor Intera šali sa mnom, pitao sam ga da li se šali, ali me uvjerio da je ozbiljan i da me Inter treba. Odgovorio sam mu: 'Pa zar vam ne trebaju mlađi igrači?' Potom sam pričao sa direktorom Genoe Alessandrom Zarbanom i on je rekao kako nema šanse da me proda."

Za Inter je Pandev igrao od 2010. do 2012. godine, da bi potom karijeru nastavio u Napoliju odakle je otišao u Galatasaray. Iz Turske se vratio 2015. godine i sve do danas nosi dres Genoe.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi