Pandža briljirao, pa poručio: Ne volim kad se prave finjaci, a ustvari su hinjaci

Napadač Olimpika za SportSport.ba

Pandža briljirao, pa poručio: Ne volim kad se prave finjaci, a ustvari su hinjaci

Jedan od fudbalera koji u drugom dijelu Prve lige Federacije BiH igra sjajan fudbal je Dalibor Pandža.

Krilni napadač Olimpika je postigao četiri pogotka u šest mečeva otkad je stigao iz ekipe Mladost Doboj Kakanj, a danas je pogodio dva puta u domaćoj pobjedi (3:0) protiv Metalleghea.

Nakon meča Pandža je u izjavi za SportSport.ba govorio o trenutnom stanju na tabeli, očekivanjima od nastavka sezone, nečasnim radnjama...

"Pa, najbitnije je da smo danas osvojili tri boda. Na domaćem terenu će nam svakako biti lakše da igramo, a ko kiksa na strani, taj će vjerovatno i izgubiti trku za prvo mjesto i to je to".

On poručuje da je od dolaska u Olimpik znao da prednost Veleža nije nenadoknadljiva.

"Ja sam od početka znao da to nije nedostižno, samo pesimisti razmišljaju tako. Sada je sve otvoreno i vjerujem da će utakmice u gostima presuditi", kaže Pandža koji je govorio i o nekim radnjama koje se ne tiču zelenog travnjaka. On je svjestan da će u borbi za prvo mjesto biti svega, pa i pokušaja nedozvoljenih 'igrica'.

"Mogu samo reći da ne volim kada se pravi finjaci, a ustvari su hinjaci", kratko je prokomentarisao Pandža te otkrio šta ustvari misli o prozivkama iz Veleža.

Na kraju se dotakao i svojih dobrih igara.

"Normalno da mi je drago što igram dobro. Za Olimpik me vežu lijepe uspomene, i ranije sam igrao dobro za ovaj klub. Ali, i kvalitet sam ipak...", poručio je popularni Dado uz smijeh.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo da se Olimpik današnjom pobjedom primakao na samo bod zaostatka Veležu uoči posljednjih devet kola.

Inače, njegov tim u narednom meču igra u gostima protiv Novog Travnika, tima koji je u prvom dijelu sezone odnio bod s Otoke.

Promo

Top Komentari

Dena33
Ko su hinjaci jebo ti bog mater retardiranu
2 4
Mica
Jebotija usta onu mater ustaski hinjavac dabogda pogino cuko smrdljivi djabavam kupovina svake tekme Velez ce u pl ili necese igrat nikako bice savez kaznjen matervam pokvarenu jebem nemavas 20 na stadionu bez identitea,tradicije istorije viste karina sarajvske carsije filijala nabijem cijelo sarajavo na k.........
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi