Olimpik slavio novu pobjedu

Esad Selimović: Zadovoljni smo današnjoj utakmicom, biće zanimljivo do kraja prvenstva

S. Mlaćo

Olimpik je danas na Otoci sa 3:0 savladao Metalleghe BSI te pokazao da se nalazi u sjajnoj formi.

Vukovi su sada prednost Veleža smanjili na samo jedan bod i sigurno da su u psihološkoj prednosti u odnosu na glavnog konkurenta za prvo mjesto i titulu prvaka. Svoj komentar nakon današnjeg meča na Otoci dao je trener domaćih Esad Selimović.

"Moram biti zadovoljan. Dominirali smo od početka, pogotovo prvo poluvrijeme gdje smo iskoristili tri šanse i poveli 3:0. U drugom poluvremenu smo igrali strpljivo i moram biti zadovoljan", kazao je Selimović.

Prednost Veleža sada iznosi bod.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Velež i dalje ima jedan bod, ali smo u boljoj situaciji jer samo smanjili na taj jedan bod. Biće zanimljivo do kraja prvenstva, vidjet ćemo šta će biti", dodao je Selimović.

Top Komentari

nijepoznat
jebem te Velez
1 1
starmac
Poserem ti se u taj kacket.Kupite publiku prvo pa onda utakmice majmune,ko vas gleda.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi