16

Komentari (16)

MLADOST
On se našo' nešto o fudbalu komentarisati, a momak kad istrći na teren izgleda isto izluda. Lopta je bolan za fudbalere, a ti to očigledno i definitivno nisi. To da je federalna liga dotakla dno dna se vidi i angažovanjem jednog ovakvog "igrača", al' šta ćeš, svako se može jednom zajebati.
Mica
popusiga pandja govno najgori igrac hinjavac.
gumenakita
Ljigav klub taj Oljimpik,cestitke Velezu.
Zmiuga loma
Bravo Pandza,svaka cast,sta ce ovi kozoje.bci iz Vrapcica,ta i onako su na guzove usli u PL BiH,sve neke antife,a uopste veze s mozgom nemaju.Tebi svaka cast,a sa hajvanima uopste nema rasprave,kljusina ostaje kljusina,kako je god okrenes.
gumenakita
Oljimpik je ljigav i seljacki kljub a to znaci da si i ti ljigav.
bugx
sta ce pandza propalica, ja mislio da ima 34 godine, a on sa 28 vec propao i zakopan u federalnoj ligi....cao majmune...
gumenakita
bravo za komentar
rodjak
e moj Pandza ti veze nemas ko je Velez,neka te medju plasticarima,sa takvom pamecu ne mozes ni u Vrbanjusu kod Brace
starmac
Nikad ti navijaci nece oprostiti.A ti nikad neces nositi dres Veleza i njegovu petokraku jer to je antifasisticki klub.Ti podruku sa Milom Peharom i igrajte zajedno.Tvoje i Peharovo razmisljanje je isto.Mostar u srcu Velez do groba.
Mirko
Dogodine Pandža kad se vrate u federalnu onda ces igrati ta klub iz predgrađa
nemozetako
Ovo je pocetak vasg kraja, u to hudi siguran. Platicete nam skupo svaku nepravdu ucinjenu prema namq i to sa kamatom i brze nego sto mislis
Aduka
ma za pare bi se ti i Muhamed zvao dokazao si jadnice prognoziram ti prelazak u branitelj iz rodoca
Dobojlija
Pa igraj onda za, plastik olimpik ,dalje od njega neces dogurati
Haroni
Zadnje kolo nije stvar formalnosti. Velez ce nabušit Igman i tako poslat Plastičarskog pijuna u zaborav. A tebi Pandza želim obe noge da slomiješ u pripremama. Daleko najodvratniji igrač.
NKZ1922
Ja tebi zelim da se propisno skolujes, jer 8 razreda osnovne nije dovoljno ni za sta. Cuj "slomijes"
Aduka
Haj profesore cimbura se lati jebem i tebe i gramatiku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.