Pandža i dalje među Vukovima!

Potpisao jednogodišnji ugovor

Pandža i dalje među Vukovima!

A. Čaušević

Dalibor Pandža će i u narednoj sezoni nastupati za Olimpik. 

Iako je postojala mogućnost za promjenom sredinom, Pandža je ostao vjeran Vukovima te je sa federalnim prvoligašem potpisao novi jednogodišnji ugovor. 

Ovaj 28-godišnjak je prošao cijele pripreme s Olimpikom, a za njegovo angažovanje je bio zainteresovan njemački niželigaš Leinfelden Echterdingen.

Pandža se u Olimpik vratio protekle polusezone i upisao je 14 nastupa uz sedam postignutih golova te će i u predstojećoj sezoni biti jedna od udarnih igli ove ekipe. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iza sebe ima veliko iskustvo, a nosio je i dres Mladosti, Santarcangela, Ironi Neshera, MAS Fesa, Zvijezde, Lokomotive, Sesveta, Dinama, Sarajeva...

Top Komentari

BJB1
Pa nije nista bolji od tih nize ligaskih klubova,u nadi da ispadnete il bar 7-8 godina igrali tu ligu,poserem vam se na klub seljacki
1 1
Aduka
Iz olimpicka ce te u grob spustit hehhehehehehhe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi