Medić stigao na Otoku: Sa Širokim nisam ništa potpisao, u Olimpiku sam sjajno primljen

Mladi nogometaš potpisao ugovor

Medić stigao na Otoku: Sa Širokim nisam ništa potpisao, u Olimpiku sam sjajno primljen

S. Mlaćo

FK Olimpik danas je predstavio dva nova pojačanja. Radi se o Farisu Handžiću i Kristijanu Mediću.

Handžić je ranije bio velika nada bh. nogometa, no nije to opravdao. Na Otoku stiže iz hrvatskog Vinogradara, dok se od 19-godišnjeg Medića puno očekuje.

Svoju cijelu dosadašnju karijeru proveo u NK Široki Brijeg koji je prije par dana objavio da Medić potpisao ugovor sa klubom i da seli na posudbu u Neretvanac. To se ipak nije desilo, te je Medić otvoreno govorio za SportSport.ba o tom slučaju.

"Mjesec i pol dana sam trenirao sa Širokim Brijegom, bilo je govora oko ugovora i posudbe u Neretvanac, ali do potpisa nije došlo, iako je to službena stranica Širokog Brijega objavila. Široki može meni dati profesionalni ugovor i poslati me na posudbu, ali ne u 3. HNL jer je NK Neretvanac amaterski klub", ističe Medić za SportSport.ba.

Poziv sa Otoke nije mogao odbiti i vjeruje da je napravio pravi potez, a posebno se zahvaljuje jednom čovjeku.

"U srijedu je stigao poziv sportskog direktora Olimpika Romea Šapine, jako korektnog i profesionalnog. Pristao sam na razgovor i vrlo lako smo se dogovorili oko uvjeta. U četvrtak i petak sam odigrao dvije utakmice za Olimpik, saigrači na čelu sa Zajkom Zebom, trener i cijeli stručni štab su me jako dobro prihvatili i poželjeli mi dobrodošlicu".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iskoristio je priliku i da se zahvali NK Široki Brijeg.

"Zahvaljujem se klubu na tri provedene godine".

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Poserem se na olimpik,dabogda ispali a i ti s njima profesionalac
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi