Panika u italijanskim klubovima: De Laurentiis pozitivan na korona virus ali to nije ono najgore

Prisustvovao Skupštini lige

Panika u italijanskim klubovima: De Laurentiis pozitivan na korona virus ali to nije ono najgore

A. Beganović

Prvi čovjek Napolija, kontroverzni Aurelio De Laurentiis, pozitivan je na korona virus.

Iz Italije danas stižu informacije da je prvi covjek Napolija pozitivan na korona virus.

Pored mnogobrojnih poruka i dobrih želja za brzim oporavkom koje stižu iz klubovsa Serije A, medu klubovima vlada i velika zabrinutost.

Naime, De Laurentiis je jučer prisustvovao Skupštini lige na kojoj se izmedu ostalog razgovaralo o prodaji televizijskih prava pa je bio u kontaktu sa mnogim čelnicima klubovima.

Među njima i sa izvršnim direktorom Rome, Guidom Fiengom, s kojim je prema pisanju italijanskih medija razgovarao i o transferima Arkadiusza Milika i Cengiza Undera, te o situaciji sa Edinom Džekom, koja povezuje Romu i Napoli po pitanju eventualnog transfera poljskog napadaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako će Fienga sutra biti podvrgnut testiranju na korona virus, a sastanak koji je danas trebao održati sa Džekom je otkazan.

Navodno, Džeko je direktoru danas trebao reći da li ostaje u Romi ili je pak odlučio otići. Sve u svemu, zanimljivo je na Apeninima.

Top Komentari

felee
Joj smješnog virusa i debilizma
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi