Pao je potpis, Mandžukić u Juventusu do 2021.

Produžio vjernost Staroj dami

Pao je potpis, Mandžukić u Juventusu do 2021.

Ono što se špekulisalo prethodnih dana, sada je dobilo zvaničnu potvrdu - Mario Mandžukić ostaje u Juventusu.

Iako nema prijelaznog roka u posljednje dvije godine da u glasinama bivši hrvatski reprezentativac nije 'odlazio' iz Torina, na kraju je Mandžukić dobio novi ugovor i obavezao se Staroj dami na vjernost do juna 2021. godine.

Dogovor između dvije strane je postignut još prije mjesec dana, a da je sve završeno potvrdio je sada i torinski klub u kojem će Mandžukić zarađivati četiri miliona eura po sezoni plus bonusi.

Ovaj ugovor je samo nagrada za njegov rad, a Juventus će vjerovatno biti i posljednja stanica u Mandžukićevoj karijeri obzirom na to kako će na kraju istog imati 35 godina.

Mandžukić se ove sezone odlično nadopunjuje s Cristianom Ronaldom u vrhu napada. Dosad je, računajući sva takmičenja, postigao ukupno devet pogodaka za Bianconere i pritom ubilježio šest asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Jedan od najkorisnijih igrača na obje strane terena
0 5
Sultan Sulejman
Kralj
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi