Pao prvi gol u Pirlovoj eri, nije teško pogoditi strijelca

Juventus vodi

Pao prvi gol u Pirlovoj eri, nije teško pogoditi strijelca

E. Škorić

Juventus u ovim trenucima igra prijateljsku utakmicu protiv Novare.

Meč je počeo u 10:30 sati, a Juventus je pvoeo golom Cristiana Ronalda u 20. minuti. Ovo je premijera novog trenera Andree Pirla, doduše nezvanična, a pod vodstvom novog trenera Stara dama igra u formaciji:

Szczesny - Alex Sandro, Bonucci, Chiellini, Cuadrado - Danilo, Kuluševski, McKennie, Rabiot, Ramsey i Ronaldo.

Juventus se sprema za početak nove sezone Serije A koja starta narednog vikenda i u kojoj Stara dama juri 10. uzastopni Scudetto, ali sa znatnim promjenama. Osim Pirla, promijenjeno je i nekoliko igrača na važnim pozicijama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583097247
Andra Pirla Ne Andree
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi