Konačno stigla ponuda za Gomeza, ali on sve iznenadio odlukom da je odbije

Ne ide mu se u Firencu

Konačno stigla ponuda za Gomeza, ali on sve iznenadio odlukom da je odbije

E. Čaušević

Alejandro Gomez na sve načine želi da napusti Atalantu nakon što ga je Gian PIero Gasperini otpisao.

Omaleni fudbaler jučer je ponižen još jednom jer je trenirao s drugim timom, te je dobio jasnu poruku od Gasperinija da za njega više nema mjesta u prvoj ekipi Atalante.

Gomez se povezivao s prelaskom u Inter i Milan, ali čini se da od toga neće biti ništa. Interes sa 32-godišnjeg veznjaka pokazala je i Fiorentina koja je poslala konkrentu ponudu.

Fiorentina je spremna ponuditi Gomezu ugovor na dvije godine prema kojem bi on godišnje zarađivao oko četiri miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Gomez je poručio da ne želi da ide na Artemio Franchi i da mu je cilj da karijeru nastavi u nekom klubu koji igra evropska takmičenja, a trenutno to Fiorentina nije.

Top Komentari

nono
Juventus sve uzima ima se para može se !!! ali zaludu !! ==))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi