Zanimljiva objava Papua Gomeza i tajna poruka kroz fotografiju iz nekih "boljih vremena"

Argentinac se "oglasio"

Zanimljiva objava Papua Gomeza i tajna poruka kroz fotografiju iz nekih "boljih vremena"

Edmir Škorić

Za Alejandra Papua Gomeza je sve gotovo i samo je pitanje kada će da napusti Atalantu.

Gomez je već izvjesno vrijeme otpisan u Bergamu zbog sukoba s trenerom Gianom Pierom Gasperinijem, pa jedva čeka da napusti klub u kojem je bio obožavan.

Iako je postojalo nekoliko ponuda iz Serije A, Atalanta ne želi da ga proda nekom od rivala za sami vrh, pa bi ga radije "gurnula" u inostranstvo. I dok se čeka klub koji će otkupiti Argentinca za 10-15 miliona eura, on nastavlja "slati poruke" putem društvenih mreža.

Ovaj put je na Instagramu objavio fotografiju sa četiri bivša saigrača uz poruku: "Kakva vremena".

Ko zna šta je time želio da poruči, ali na fotografiji su igrači koji odavno nisu u Atalanti. Radi se o Andrei Contiju (igrao u Milanu, sad u Parmi), Marcu D'Alessandru (SPAL), Albertu Grassiju (Parma) i Emanueleu Saugheru (Ternana).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Možda Gomez želi da kaže da je nekada bilo puno bolje u svlačionici nego danas kada igra sa Zapatom, Murielom, Iličićem i mnogim drugim zvijezdama.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Poenta je ta, da su skoro SVI SA SLIKE "OTJERANI" ili su iz Atalante"JEDVA CEKALI DA IH PRODAJU"...Tako da je NEBULOZNO PRICATI da je losiji sa Zapaton Ilicicem i ostalim nabrojanim..ali HELEM NEJSE..
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi