Argentina u nevjerici: Gomez išao vještici kako bi "začarala" njegovog saigrača

Sve kako bi išao na Svjetsko prvenstvo

Argentina u nevjerici: Gomez išao vještici kako bi "začarala" njegovog saigrača

E. Oštraković

Nevjerovatna priča dolazi iz Argentine, a desila se prije početka Svjetskog prvenstva koje se igralo u Kataru i koje je osvojila Argentina.

Kako prenose argentinski mediji, Lo Celso trebao je biti jedan od fudbalera koji će ići na Svjetsko prvenstvo, ali to se nije desilo.

On je iznenada obrisan iz nacionalnog tima od strane selektora Lionela Scalonija a razlog je zaista nevjerovatan.

Naime, Scaloni je saznao da je Gomez koristio crnu magiju kako bi spriječio Giovannija Lo Celsa da se oporavio od povrede i da ide na Svjetsko prvenstvo.

"Papu Gomez platio je vješticu da uspori oporavak Lo Celsa kako ne bi bio na spisku za Svjetsko prvenstvo. Ovo je pravi razog zbog kojeg on nije bio na spisku za Svjetsko prvenstvo, kao ni na proslavi", pišu argentinski mediji.

Lo Celso je bio siguran da je jedan do putnika na Svjetsko prvenstvo, ali sve se promjenilo bukvalno u posljednjim danima pred potvrdu putnika u Katar.

Oglasi

Argentinski novinari tvrde da je Gomez čest gost kod vještica koje mu proriču budućnost vezanu za karijeru i život.

On je svojim kolegama iz reprezentacije pred Svjetsko prvenstvo rekao da mu je vještica potvrdila da će biti prvaci svijeta.

Nevjerovatno je da je na ovaj način pokušao izbaciti jednog od saigrača samo kako bi on "upao" u tim i bio na spisku za Katar.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Navodi se i da ovo nije prvi put da Gomez dolazi u ovakvu situaciju jer je nešto slično uradio na pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Nije tada koristio crnu magiju, ali je namjerno povrijedio Lucasa Bigliju, te je zauzeo njegovo mjesto u reprezentaciji.

Top Komentari

user1676418203
Čovjek je osvojio SP, tamo je igrao na par utakmica haha
4 0
BosnaH
Hahaha... Covjek Bio na SP , igrao,osvojio medalju..hahaha ..Koji ste vi amateri, majko Mila...85% clanaka je netacno,neispravno,lose prevedeno itd... Kakvu glupost vi mozete napisati..to je uzas...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi