12

Komentari (12)

King_Kenny
...koga zanimaju ovi cetaljski klubovi???
Edin Merlin
Baš me zanima koji sportski ili bilo koji drugi sMrdijanski portal će u srijedu pisati o Sarajevskom vječitom derbiju… Vi ustupate medisjki prostor četnicima koji veličaju ratne zločince osudjene za genocid u Bosni i Hercegovini.. Fuj !!
AmarSahin
Jesi li to ladno došao na sportski portal da se žališ tome što objavljuju vijesti o sportu?
Mackintosh
Nisi ti u glavi cist, defintivno. Normalno da me zanima kako ce odigrat Zeljo i torpedo, Zvijezda i Partizan, Hajduk i Dinamo, Maribor i Olimpija. Da ne trebaju izvjestavat sa utakmica iz Burundija, Lesota, Zimbabvea? To mozda tebe i tvoju raju zanima, ali vecina ljudi prati velike derbije i rivalstva
BHNACIONALISTA
O kakvom ti sportu pises,o sportu gdje se veliča genocid.....gdje se skandira zločincima....hvala lijepa ali ja hebem smrdiji i sve njihove događaje.
BHNACIONALISTA
To ti je ta *******a politika.....ja hebem smrdiju
Mackintosh
Ipricavam se, vi pratite sad lige Vijetnama, Malezije i pizde materine. To je sad vase zemljopisno podnijeblje
Uranija
@Mackintosh “podnijeblje”!? Jbt ti učiteljicu ako si je imao. Pokušaj mitomana zatucanog da bude nadahnut riječima koje je kao čuo ali nikad još napisao…
joshua007
Gospodine Merlin, mozemo li i nakon 20 30 godina poceti razmisljati o necemu boljem o nekim boljim danima nama i drugima, sto i jeste bit sporta, veliki pozdrav sa istinske ljubitelje sporta na Balkanu.
Vrucbatak
Bravoooo!!!! Nek je bošnji ljiljanja nasera i mržnje. Dosta je bilo rata i prepucavanja!!! Naravno flda me zanima sport sa naseg balkana.
capslockenter
Mozzartsport je pisao sjajne tekstove o Veležu nakon njihovih evropskih utakmica, a pišu i o našoj ligi..nismo svi isti i nisu svi isti..
Vrucbatak
Bravo! Da je barem jos vise tqkvog razmisljanja balkan bi bio bolji ibjos ljepsi. Pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.