Sjajan derbi u Beogradu okončan bez pobjednika

Duel Partizana i Crvene zvezde

Sjajan derbi u Beogradu okončan bez pobjednika

A. Čaušević

Gradski derbi i najveća utakmica srbijanskog fudbala u 8. kolu nije donijela pobjednika. Partizan i Crvena zvezda su odigrali 1:1.

Utakmica na stadionu u Humskoj za razliku od nekih prethodnih duela je bila veoma uzbudljiva sa nizom dobrih prilika sa obje strane.

Gosti su bolje otvorili utakmicu, imali su nekoliko povoljnih situacija, u 31, minuti Katai je udarcem glavom pogodio prečku.

Finiš prvog dijela pripao Crno-belim koji su u 36. minuti poveli sjajnim golom Natcha. Izraelac je prelijepo pogodio sa ivice kaznenog prostora.

Na startu drugog dijela zbog diskutabilnog prekršaja poništen je gol Rikardu, a Crvena zvezda je do izjednačenja došla u 83. minuti.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nakon niza propuštenih prilika mrežu je konačno zatresao Katai. Ostatak utakmice nije donio rezultatske promjene.

Bh. reprezentativac Siniša Saničanin je odigrao kompletan meč za Partizan. U prvom poluvremenu zaradio je žuti karton.

Top Komentari

Edin Merlin
Baš me zanima koji sportski ili bilo koji drugi sMrdijanski portal će u srijedu pisati o Sarajevskom vječitom derbiju… Vi ustupate medisjki prostor četnicima koji veličaju ratne zločince osudjene za genocid u Bosni i Hercegovini.. Fuj !!
12 7
King_Kenny
...koga zanimaju ovi cetaljski klubovi???
5 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti