Partizan kiksao na svom terenu, Zvezda na +6

Crno-bijeli podbacili protiv Spartaka

Partizan kiksao na svom terenu, Zvezda na +6

 

Partizan je u posljednjoj utakmici 18. kola srbijanske Super lige odigrao samo 1:1 sa Spartakom iz Subotice na svom terenu, čime je povećao bodovni zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom na šest bodova.

Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 0:0, a onda je u trećoj minuti nastavka Zoran Tošić zabio za vodstvo domaćeg tima.

U 72. minuti, Nikolić je pogodio za poravnanje na 1:1 i taj rezultat je na kraju bio i konačan.

Partizan ostaje na drugom mjestu sa 43 boda, dok vodeća Crvena zvezda ima 49. Spartak iz Subotice je također u samom vrhu tabele, a ovaj tim pomalo neočekivano drži treću poziciju sa 33 osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi