Partizan predstavio dres za historiju: Pozadina nikada nije izgledalo ovako!

Navijači su oduševljeni

Partizan predstavio dres za historiju: Pozadina nikada nije izgledalo ovako!

Partizan je jučer odlučio da predstavi novu garnituru dresova u kojoj će fudbaleri ovog tima nastupati u narednoj sezoni.

Iako dresovi, na prvi pogled nisu mnogo neobični ni specifični u odnosu na neke prethodne, kada ih pogledate sa leđa, primjetit ćete jednu novinu koja do sada nije viđena na dresovima ovog kluba.

Naime, imena fudbalera bit će ispisana ćirilicom što će biti prvi ovakav slučaj u historiji Partizana. Vjeruje se da će fudbaleri kluba iz Humske u takvim dresovima igrati u domaćem prvenstvu, ali će im to naravno biti zabranjeno u evropskim takmičenjima.

Prvu priliku da prezentuju ovaj historijski dres Crvno-bijeli će imati 21. jula kada će gostovati Radniku iz Surdulice.

Podsjetimo, titulu prvaka u Superligi brani ekipa Crvene Zvezde, a Partizan će svakako učini sve kako bi vratio titulu u svoje vitrine.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Keno
Koga boli kurac za partizan
13 6
Krivaja Zavidovići
Odličan dres, ponajbolji u istoriji Partizana. Najk je ipak veliki brend. Samo preskup! 58 €, pih!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti