Dalić: Sve je na Kaliniću

Hrvatski selektor jasan

Dalić: Sve je na Kaliniću

Selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nije isključio mogućnost da se među Vatrene vrati Nikola Kalinić.

Dalić je usred Svjetskog prvenstva potjerao Kalinića iz reprezentacije, jer je ovaj na meču protiv Nigerije odbio ući u igru u samoj završnici, što je izazvalo pravi skandal.

Tog trenutka za Kalinića je Mundijal u Rusiji bio završen, međutim u reprezentaciji nije do kraja otpisan, naravno ukoliko se ispriča za nesportski potez.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nakon odlaska Mandžukića bit će teško naći sličnog igrača, jer je kod njega vrijedna bila i igra u fazi odbrane. Kaliniću su vrata reprezentacije još otvorena, ali on je na potezu, a ne ja", poručio je Dalić novom napadaču Atletico Madrida.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Hahah e evo ti kurac sad ahahahah kitaaaa. Mislis da ce ovaj dotrcat ko kujica, ahahah e pa nece :D sad vam kita, klasicna jebena balkanska repka. Ima da propadnete ko bosna nakon SP hahaahah
8 26
mer12
a kalinic kao neki igrac, hahhaha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi