Patrice Evra počeo jesti travnjak kultnog stadiona

Mnoge ostavio u nevjerici

Patrice Evra počeo jesti travnjak kultnog stadiona

Admin Čaušević

Patrice Evra je uvijek pronalazio način da bude u centru pažnje.

Evra je srijedu večer proveo na Old Traffordu gdje je bio gost komentator na utakmici Premiershipa između Manchester Uniteda i Tottenhama.

Francuz je istinska legenda na Teatru snova, upisao je 379 nastupa u svim takmičenjima za vrijeme osmogodišnjeg mandata te je dao svoj doprinos osvajanju 14 trofeja.

Nekada najbolji lijevi bek svijeta poznat po tome da radi neobične i čudne stvari, a to je uradio i sada kada je mnoge ostavio u nevjerici.

"Ovo mjesto je posebno, zovem ga domom", kazao je Evra te rekao: "Malo je vjetrovito, ali ne brinite tražit ću od nekog da uključi klimu."

Poslije toga se Evra sageo, otkinuo dio travnjaka te ga sažvakao, dok su se Henry i Martinez nasmijali na ovaj iznenađujući potez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada god dođem ovdje okusim travu. Ima pomalo okus bijelog luka, ali je uvijek ista. Ovo je moj dom..."

Inače, Evra se poslije penzionisanja vratio u United gdje je angažovan kao trener u omladinskim kategorijama Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti