Zgrozio cijeli svijet: Gascoigne pozvao dječaka na teren, a onda ga sapleo i povrijedio

Užasan potez legendarnog fudbalera

Zgrozio cijeli svijet: Gascoigne pozvao dječaka na teren, a onda ga sapleo i povrijedio

E. Čaušević

Legendarni engleski fudbaler Paul Gascoigne našao se u centru pažnje nakon što je zaigrao na Ibroxu povodom 150. rođendana Rangersa.

Gascoigne je dobio priliku da nastupi u ovom meču i odigra nekoliko minuta, a svima je bilo jasno da je ovisnost o alkoholu na njemu ostavila veliki trag jer se jedva kretao na terenu.

No, sjajna scena koja se desila u samom finišu utakmice je obišla svijet kada je legendarni Gazza uspio zabiti pogodak za 3:2 nakon čega je nastala erupcija oduševljenja na tribinama.

Vidjelo se koliko je taj trenutak značio bivšem igraču jer nije mogao sakriti svoje suze nakon što je ponovo osjetio pravu slast fudbala.

Međutim, Gascoigne ne bi bio Gascoigne da nije napravio neki skandal. Naime, jedan od navijača je snimio trenutak kada je Gazza pozvao jednog mladog fana na teren i to samo kako bi ga sapleo.

Ovaj dječak je krenuo da trči prema Gazzi jer mu je nosio loptu na koju je trebao da se legendarni igrač potpiše, ali kada mu je on pokazao gdje da ide sapleo je dječaka koji je pao na teren.

To je izazvalo bijes navijača na tribini, a video koji se našao na društvenim mrežama zgrozio je fudbalsku javnost. Dječak je tokom pada pao na loptu i povrijedio se, a Gazza se počeo smijati.

No, kada je shvatio šta je napravio već je bilo prekasno jer su mnogi bili šokirani i razočarani s onim što su vidjeli.

Top Komentari

user1629277746
GLUPAN
3 0
delta
Koji umisljeni idiot,daba tebi majmune i slava i pare,kad si obicni idiot u dusi,snradu jedan hoces i na djetetu slavu da gradis,mrs....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi