Ne mogu bez problema: Navijači Crvene zvezde napali pristalice Rangersa

Sukob u Beogradu

Ne mogu bez problema: Navijači Crvene zvezde napali pristalice Rangersa

E. Ganibegović

Crvena zvezda i Rangers večeras igraju revanš utakmicu osmine finala Evropske lige.

Kasno sinoć u Beogradu je došlo do sukoba navijača srbijanskog i škotskog kluba u Beogradu.

Prema informacijama koje prenose mediji u Srbiji, grupa Zvezdinih navijača napala je gostujuće pristalice u blizini Tašmajdanskog parka i hotela Metropol.

U sukobu je učestvovao veliki broj ljudi, a ubrzo se pojavio snimak na društvenim mrežama. 

Navodno je policija brzo reagovala i uspjela sve brzo da smiri te nije došlo do većeg incidenta i niko nije ozbiljnije povrijeđen.

Podsjetimo, Zvezda ima veliki zadatak da nadoknadi zaostatak od tri gola razlike, s obzirom da su u Škotskoj poraženi rezultatom 3:0.

Revanš utakmica na rasporedu je od 18:45, a u istom terminu revanše će igrati i Leverkusen - Atalanta, Galatasaray - Barcelona i Monaco - Braga.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Od 21 sat sastaju se Lyon i Porto, te Eintracht i Betis, dok je Leipzig već od ranije u četvrtfinale s obzirom na to da je izbačen iz takmičenja moskovski Spartak.

Žrijeb četvrtfinala na rasporedu je sutra od 13 sati u Nyonu.

Top Komentari

Goran86
Divljaci
9 1
rabodimis
Imal neko da je dobrodosao ? Uopste mi nije jasno sto im tarabu ne udare 4-5 godina u Evropi, dok se fino ne skoncentrisu.. Cudo nisu kakav tenk il par aviona parkirali pored stadiona..
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi