Paul Pogba potpisao izdaju, pa iz straha odustao
Foto - EPA

Sve je dogovorio, ali...

Paul Pogba potpisao izdaju, pa iz straha odustao

M. Šljivak

Paul Pogba napušta Manchester United na kraju ove sezone.

Nakon šest sezona na Old Traffordu Pogba se odlučio na odlazak i United napušta kao slobodan igrač.

Malo je nedostajalo da 29-godišnjeg Francuza gledamo u dresu gradskog rivala Manchester Cityja. The Times piše kako je Pogba dogovorio uslove s Građanima, ali je zatim odustao od odlaska na Etihad.

Razlog odustajanja je strah. Francuz se plaši odmazde navijača Uniteda. Smatra da bi imao ozbiljne probleme u Manchesteru i na kraju je ipak odlučio da ide dalje.

Još uvijek nije poznato gdje će Pogba nastaviti karijeru. Glavni kandidat za njegov potpis je torinski Juventus, a povezuje se još i s PSG-om. Odluka će vjerovatno biti poznata početkom narednog mjeseca.

Paul Pogba je 2016. godine došao iz Juventusa u United u rekordnom transferu od 105 miliona eura. Međutim, Crvenim đavolima se nije previše isplatio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuz se prethodnih godina utopio u sivilo kompletne ekipe. Imao je rijetke trenutke u kojima je blistao i na kraju odlazi iz kluba bez daje išta značajno napravio.

Ukupno je Pogba u drugom mandatu na Old Traffordu odigrao 226 utakmica i postigao je 39 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Komedija, sve se zna o svemu, a nisu znali otkupu haalandovog ugovora dok nije otkupljen hahahahahahahha govinari isti u svakoj zemlji gahahah
4 0
hake
Yebo nenu sebi u venu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije